Buchet de flori-zodia Capricorn

200,00 lei (TVA inclus)

Buchet de flori special creat pentru zodia Capricorn, care contine trandafiri, minirose, antirinium, frezii,alstroemeria, solidago si frunze decorative.

Cadou Extra

Felicitări

GRATUIT

Pungă cadou

10 lei

Cutie praline Leonidas

50 lei

Urs pluș

30 lei

VIn de mure Abund Berry

50 lei

Vin Bio Domeniul Bogdan

35 lei

*Fotografiile sunt cu titlu orientativ

Mesaj felicitare:

Cantitate:

Descriere

ELflora isi rezerva dreptul de a face modificari la fiecare model din aceasta categorie in functie de:sezon / disponibilitatea florilor / prospetimea acestora. Toate detaliile trebuie sa fie discutate si detaliate in prealabil, telefonic sau pe email.

Comenzile de ultim moment se onoreaza in functie de disponibilitatea florilor. De preferat comenzile trebuie plasate cu cel putin 2-3 zile inainte de data dorita (florile vin in proportie de 80% de la bursele de flori din Olanda)

Intretinerea buchetului de flori:
  • - Schimba apa in fiecare zi si spala vasul in care stau florile;
  • - Taie pe verticala un centimetru din tija florilor, pentru o hidratare mai buna;
  • - Sa fie curatate tijele florilor de frunzele care stau in apa;
  • - Florile sa nu fie puse in razele directe ale soarelui;
  • - Depoziteaza florile la o temperatura potrivita!

ELflora isi rezerva dreptul de a face modificari la fiecare model din aceasta categorie in functie de:sezon / disponibilitatea florilor / prospetimea acestora. Toate detaliile trebuie sa fie discutate si detaliate in prealabil, telefonic sau pe email. Comenzile de ultim moment se onoreaza in functie de disponibilitatea florilor. De preferat comenzile trebuie plasate cu cel putin 2-3 zile inainte de data dorita (florile vin in proportie de 80% de la bursele de flori din Olanda)