EVENIMENTE

Miciile detalii care tind sa va scape, sunt cele de care ne ocupam noi! Un florist profesionist este mai mult decat un “aranjator” de flori, el are o viziune aparte, o imaginatie care ii permite sa transpuna povesti prin flori. Iar asta se intampla doar printr-un aranjament de evenimente care va ramane in mod cert in mintea “privitorului”.

Multi aleg sa dea niste bani pe aranjamente clasice, insa nu multi stiu ca, unoeri, o viziune aparte transpusa in flori, nu inseamna neaparat un cost imens pe care nu ni-l putem permite si atunci ne raportam la ceea ce vedem la ceilalti. Poti fi diferit prin flori la un pret rezonabil, totul consta in acordarea increderii in viziunea designerului floral. Indrazniti sa fiti diferiti, caci originalitatea, unicitatea si conceptul unui florist cu imaginatie poate transforma evenimentul vostru in cea mai frumoasa poveste la care altii au putut asista.

Lumea minunata a florilor inseamna mai mult decat un buchet frumos sau un aranjament floral pus intr-un suport de flori in mijlocul mesei. Florile in sine sunt minunate si atunci aranjarea lor vine ca ceva natural, dar nu trebuie pierduta din vedere tehnica. Atunci cand vrei sa faci o meserie din asta, trebuie sa o faci la cel mai inalt nivel. Acest lucru inseamna mai mult decat tutoriale pe internet sau exersare acasa cu flori cumparate de la floraria din colt. Inseamna alocarea unui timp si a unor resurse financiare pentru urmarea unui curs de baza, invatarea si aplicarea permanenta a unei tehnici corecte astfel incat aranjamentul realizat sa fie, pe langa frumos, cu durata lunga de viata a florilor, cu continut de materiale menite sa puna in evidenta florile si care sa fie rezistent. Pentru ca ce mireasa si-ar dori, spre exemplu, atunci cand arunca buchetul, sa i se imprastie florile prin sala?
Este important ca atunci cand alegeti o persoana care sa se ocupe de aranjamentele evenimentului dumneavoastra, sa aveti in vedere aspectele mentionate mai sus pentru ca este dreptul vostru atunci cand platiti pentru aranjamente florale, ca acestea sa fie de calitate, realizate cu pasiune, tehnica, implicare si originalitate. Nu mai vorbesc de livrarea in timp util si oferirea sprijinului necesar in decorarea locatiilor, acestea din urma venind ca o dovada concreta de respect fata de client si fata de meseria de florist. Acestea fiind spuse, ne luam anganjamentul sa facem din evenimentu dumneavoastra un vis implinit.

  • Filtrează după preț