Niciun produs în coș.

Florăria ELflora | Notă De Informare Privind Datele Cu Caracter Personal și Politica De Confidențialitate - Florăria ELflora

office@elflora.ro

0766 71 94 95

Comenzi telefonice: 08:00 - 21:30 Luni – Duminică

Notă de informare privind datele cu caracter personal și politica de confidențialitate

Datele sunt colectate in scopul asigurarii celor mai bune oferte pentru dumneavoastra si pentru a va oferi cea mai buna experienta in relatia cu FLORARIA ELflora S.R.L., persoana juridica româna, cu sediul in Bucuresti, J40/4634/2015, CUI 34378168, reprezentata de Neagu Mircea, in calitate de administrator, vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal și punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

2. In temeiul art. 6 alin. 1 lit. b din Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date prelucram urmatoarele date cu caracter personal ale dumneavoastra, in calitate de beneficiar.

Prelucrăm numele și prenumele dumneavoastră, domiciliul, adresa de mail, numarul de telefon si dupa caz alte detalii personale, cuprinse în colaborarea încheiata cu noi, pentru:
– executarea colaborarii încheiat cu dumneavoastră, inclusiv îndeplinirea obligațiilor instituite de lege;

Prelucrăm numărul dumneavoastră de telefon și adresa dumneavoastră de e-mail, pentru:
– comunicarea cu dumneavoastră.

Dumneavostra, in calitate de persoana vizata, ne-ati furnizat aceste date, in vederea incheierii si executarii colaborarii, in caz contrar, colaborarea nu s-ar mai fi putut incheia. 

Aceste date vor fi păstrate pe tot parcursul relatiei noastre si, dupa finalizarea acesteia, pentru a raspunde eventualelor plangeri sau pretentii, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea. 

3. Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră. Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în condiții de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

4. Respectăm și asigurăm în mod strict confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavostra. Accesul la datele cu caracter personal se va face numai de catre persoane care, prin natura activitatii lor, trebuie sa ia la cunostinta de aceste informatii in scopul derularii raporturilor juridice izvorate din colaborarea dintre noi. Aceste persoane isi asuma obligatia asigurarii confidentialitatii datelor cu caracter personal la care au acces. Nu dezvăluim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastră sau îndeplinirea obligațiilor legale. 

5. Revizuim în fiecare an datele colectate, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dumneavoastră legitime. Datele care nu mai sunt necesare vor fi șterse.

6. Beneficiați de dreptul de acces, intervenție, rectificare și portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, să limitați prelucrarea realizată de noi și chiar să solicitați ștergerea datelor. Menționăm că intervenția asupra datelor pe care ni le-ați furnizat poate fi de natură să împiedice colaborarea încheiata între dumneavoastră și noi. În acest caz suntem exonerati de răspundere privind executarea colaborarii. 

7. Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință solicitările dumneavoastră, în orice modalitate care este asigurătoare cu privire la identitatea solicitantului și îndreptățirea lui. Vă vom răspunde neîntârziat. Dacă sunteți nemulțumit, puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Bulevardul, cu sediul in Bucuresti 010336, B-dul General Gheorghe Magheru 28-30, anspdcp@dataprotection.ro;

FLORARIA ELflora S.R.L.

prin administrator, Neagu Mircea