Plante

Plantele de apartament, cel mai rezistent rasfat floral. Ai un eveniment special sau mergi in vizita la cineva si nu esti hotarat ce sa iei cadou, la sectiunea PLANTE gasesti cadoul potrivit. Simti nevoia ca meriti un rasfat sau doresti reimprospatarea aerului din locuinta sau poate la locul de munca! Florile reprezinta solutia la indemana, fiind cele care ne influenteaza rapid starea de spirit prin gingasia si parfumul lor. Plantele in ghiveci au imbogatit vietile noastre si au colorat spatiile de locuit, inca din timpuri stravechi, fiind printre putinele “decoratiuni” unice si parfumate premise inca de pe atunci.

Plantele de apartament sunt preferate de oricine, deoarece pot rezista mult timp, se ingrijesc usor si adauga o pata de culoare si eleganta oricarei camere. Unele dintre ele infloresc tot anul si aproape toate sunt usor de ingrijit.

Plante cu flori sau bonsai, plante verzi sau cactusi, de dimensiuni mici, medii sau mari, avem o multime de variante disponibile in magazinul nostru sau pe comanda.

  • Filtrează după preț

  • Afișez toate cele 16 rezultate