Cymbidium la ghiveci

250,00 lei (TVA inclus)

Cymbidium la ghiveci- se tine intr-un mediu incalzit in timpul iernii, iar vara pot fi duse afara. Pentru a inflori, multi hibrizi au nevoie de anumite conditii: temperaturi mai scazute noaptea si multa lumina in timpul zilei.

Cadou Extra

Felicitări

GRATUIT

Pungă cadou

10 lei

Cutie praline Leonidas

50 lei

Urs pluș

30 lei

VIn de mure Abund Berry

50 lei

Vin Bio Domeniul Bogdan

35 lei

*Fotografiile sunt cu titlu orientativ

Mesaj felicitare:

Cantitate:

Descriere

Se planteaza cu baza pseudobulbului fie la nivelul solului, fie putin deasupra. Ghiveciul trebuie sa permita buna drenare a compostului. Cymbidium sunt flori destul de viguroase si este posibil sa fie nevoie sa le divizati si transplantati in vase de 20 cm in diametru la fiecare 2-3 ani.

In conditiile in care substratul de cultura trebuie sa fie foarte bine drenat, substantele nutritive sunt usor si repede eliminate prin udari. Scopul oricarei scheme de fertilizare este de a mentine in permanenta in sol un nivel constant al substantelor nutritive solubile.

Acest lucru este oarecum dificil de realizat de catre amatori. Ingrasamantul folosit trebuie sa fie solubil in apa, sa aiba un continut echilibrat de azot, fosfor si potasiu (elemente aflate in diferite concentratii) si, de asemenea, sa contina mici cantitati de microelemente necesare plantelor (cupru, zinc, magneziu, bor etc).

Se planteaza cu baza pseudobulbului fie la nivelul solului, fie putin deasupra. Ghiveciul trebuie sa permita buna drenare a compostului. Cymbidium sunt flori destul de viguroase si este posibil sa fie nevoie sa le divizati si transplantati in vase de 20 cm in diametru la fiecare 2-3 ani. In conditiile in care substratul de cultura trebuie sa fie foarte bine drenat, substantele nutritive sunt usor si repede eliminate prin udari. Scopul oricarei scheme de fertilizare este de a mentine in permanenta in sol un nivel constant al substantelor nutritive solubile. Acest lucru este oarecum dificil de realizat de catre amatori. Ingrasamantul folosit trebuie sa fie solubil in apa, sa aiba un continut echilibrat de azot, fosfor si potasiu (elemente aflate in diferite concentratii) si, de asemenea, sa contina mici cantitati de microelemente necesare plantelor (cupru, zinc, magneziu, bor etc).