Crin la ghiveci

80,00 lei (TVA inclus)

Crin la ghiveci- Crinul imperial (Lilium regale) si-a castigat acest nume datorita florilor sale foarte mari. Este o planta impunatoare, tulpina poate ajunge pana la un metru si jumatate inaltime si este imbracata in mult frunzulite mici, ovale si ascutite.

Cadou Extra

Felicitări

GRATUIT

Pungă cadou

10 lei

Cutie praline Leonidas

50 lei

Urs pluș

30 lei

VIn de mure Abund Berry

50 lei

Vin Bio Domeniul Bogdan

35 lei

*Fotografiile sunt cu titlu orientativ

Mesaj felicitare:

Cantitate:

Descriere

Infloreste la inceputul verii. In varful tijei florale se deschid chiar si cate 10 cupe. Florile Crinului imperial sunt deosebit de parfumate. La interior sunt albe, cu centrul galben. Bobocii sunt roz, culoare care se pastreaza si pe partea exterioara a petalelor.

Foarte important, dupa ce florile se trec se indeparteaza de pe planta. Dar tulpinile si frunzele chiar daca se ofilesc si se ingalbenesc nu se taie decat toamna tarziu, cad se pot scoate bulbii.

Ingrijirea florilor. Crinul imperial este o planta ierboasa, perena. Plantati-l intr-un pamant bogat in substante hranitoare. Prefera zonele semiumbrite, cu soare dimineata si ferit de arsita la orele amiezii. Se adapteaza fara probleme insa si la soare. La umbra, bulbii se planteaza numai in sol usor permeabil, altfel pot putrezi din cauza umezelii.

Infloreste la inceputul verii. In varful tijei florale se deschid chiar si cate 10 cupe. Florile Crinului imperial sunt deosebit de parfumate. La interior sunt albe, cu centrul galben. Bobocii sunt roz, culoare care se pastreaza si pe partea exterioara a petalelor. Foarte important, dupa ce florile se trec se indeparteaza de pe planta. Dar tulpinile si frunzele chiar daca se ofilesc si se ingalbenesc nu se taie decat toamna tarziu, cad se pot scoate bulbii. Ingrijirea florilor. Crinul imperial este o planta ierboasa, perena. Plantati-l intr-un pamant bogat in substante hranitoare. Prefera zonele semiumbrite, cu soare dimineata si ferit de arsita la orele amiezii. Se adapteaza fara probleme insa si la soare. La umbra, bulbii se planteaza numai in sol usor permeabil, altfel pot putrezi din cauza umezelii.