Camelia

100,00 lei (TVA inclus)

Originară din Asia de Sud-Est (Japonia, China, Coreea), camelia este cunoscută în Ţara Soarelui Răsare drept floarea care vesteşte venirea primăverii. Denumirea plantei a fost făcută de către părintele taxonomiei, celebrul botanist suedez Carl von Linnaeus (1707-1778), după numele misionarului iezuit născut în Moravia, Georg Josef Kamel (1661-1706), cel ce a adus pentru prima oară planta din Filipine în Europa.

Cadou Extra

Felicitări

GRATUIT

Pungă cadou

10 lei

Cutie praline Leonidas

50 lei

Urs pluș

30 lei

VIn de mure Abund Berry

50 lei

Vin Bio Domeniul Bogdan

35 lei

*Fotografiile sunt cu titlu orientativ

Mesaj felicitare:

Cantitate:

Descriere

Ingrijire: Pamantul in care se vinde este turba si contine putine substante nutritive. Un ingrasamant special pentru plante cu flori o ajuta sa-si pastreze florile proaspete, daca este folosit o data la doua saptamani, la jumatate din concentratia indicata de fabricant.

Nu trebuie udata des si nici expunerea la o caldura excesiva in timpul noptii sau luminii directe si curentilor de aer, nu-i vor face bine. Pot duce la ofilirea rapidA a florilor cameliei. Ideal ar fi ca In camera sa fie o temperatura cuprinsa intre 20 si 25 de grade Celsius ziua, iar noaptea cu trei-patru grade mai puţin.

Ingrijire: Pamantul in care se vinde este turba si contine putine substante nutritive. Un ingrasamant special pentru plante cu flori o ajuta sa-si pastreze florile proaspete, daca este folosit o data la doua saptamani, la jumatate din concentratia indicata de fabricant. Nu trebuie udata des si nici expunerea la o caldura excesiva in timpul noptii sau luminii directe si curentilor de aer, nu-i vor face bine. Pot duce la ofilirea rapidA a florilor cameliei. Ideal ar fi ca In camera sa fie o temperatura cuprinsa intre 20 si 25 de grade Celsius ziua, iar noaptea cu trei-patru grade mai puţin.