Amaryllis la ghiveci

50,00 lei (TVA inclus)

Amaryllis la ghiveci-Crinul de camera este o planta de interior, însă poate fi plantată şi în grădină sau ţinută in ghivece, afară.  Unii gradinari o plantează în grădini chiar pe timpul verii, după care o readuc în casă, în ghiveci.

Cadou Extra

Felicitări

GRATUIT

Pungă cadou

10 lei

Cutie praline Leonidas

50 lei

Urs pluș

30 lei

VIn de mure Abund Berry

50 lei

Vin Bio Domeniul Bogdan

35 lei

*Fotografiile sunt cu titlu orientativ

Mesaj felicitare:

Cantitate:

Descriere

O plantă înflorită de Amaryllis, trebuie tinuta într-o cameră încălzită (la temperaturi de 19-26 de grade Celsius) deoarece mentinerea florilor depinde de temperatura din camera. Daca este prea cald insa, este idicat sa mutam ghiveciul într-o incapere mai racoroasa. Amaryllis are nevoie de lumina, dar nu este indicat sa stea direct în soare,  caci  i se vor “arde” frunzele. Nu este greu de intretinut si are nevoie moderata de apa. Pe masura ce florile se ofilesc, Amaryllis scoate din pamant si frunze pe care este recomandat sa i le mentinem in viata .

O data pe saptamana sa nu uitam sa ii dam putin ingrasamant care contine o cantitate mai mare de fosfor si potasiu, special pentru plante ornamentale cu flori. Solul din ghiveciul plantei trebuie sa fie unul usor, afanat si trebuie schimbat odata la 2 ani.

Dupa inflorit Amaryllis trebuie se se odihneasca. Frunzele i se vor îngalbeni una dupa alta si se vor usca. Nu va îngrijorati, e ceva normal. Daca bulbul este tare, totul este in ordine si este momentul sa pregatim Amaryllis pentru hibernare. Repausul plantei aduce o noua inflorire.

O plantă înflorită de Amaryllis, trebuie tinuta într-o cameră încălzită (la temperaturi de 19-26 de grade Celsius) deoarece mentinerea florilor depinde de temperatura din camera. Daca este prea cald insa, este idicat sa mutam ghiveciul într-o incapere mai racoroasa. Amaryllis are nevoie de lumina, dar nu este indicat sa stea direct în soare,  caci  i se vor “arde” frunzele. Nu este greu de intretinut si are nevoie moderata de apa. Pe masura ce florile se ofilesc, Amaryllis scoate din pamant si frunze pe care este recomandat sa i le mentinem in viata . O data pe saptamana sa nu uitam sa ii dam putin ingrasamant care contine o cantitate mai mare de fosfor si potasiu, special pentru plante ornamentale cu flori. Solul din ghiveciul plantei trebuie sa fie unul usor, afanat si trebuie schimbat odata la 2 ani. Dupa inflorit Amaryllis trebuie se se odihneasca. Frunzele i se vor îngalbeni una dupa alta si se vor usca. Nu va îngrijorati, e ceva normal. Daca bulbul este tare, totul este in ordine si este momentul sa pregatim Amaryllis pentru hibernare. Repausul plantei aduce o noua inflorire.