Niciun produs în coș.

Florăria ELflora | Despre Noi - Florăria ELflora

office@elflora.ro

0766 71 94 95

Comenzi telefonice: 08:00 - 21:30 Luni – Duminică

Despre noi

Diferente intre un simplu hobby si profesia de florist!

De la vis la realitate nu este decat un singur pas. Avand o experienta de peste 8 ani in domeniul floral am deci sa facem din experienta acumulata un proiect care sa devenit o afacere de familie.

Pe langa diploma de decorator floral, detin si diploma de formator si de PR, diplome obtinute la atelierele Ilbah. In urma absolviri cursului de decorator floral am participat la un concurs de aranjamente florale la care au participat toti absolventii cursului, inclusiv cei din anii precedenti. Din 40 de participanti inscrisi la concurs, am obtinut locul al 2-lea. 

Dorinta de aprofundare a cunostintelor in domeniul floral, este motivul participarii si la alte concursuri de specialitate, premiul nefiind obiectivul princial, accendul fiind pus pe dobandirea de experienta.

Pe langa vanzarea de plante, buchete si aranjamente florale din magazin, oferim clientilor si pachete pentru nunti si botezuri, dar si aranjamente corporate pentru diferite firme.

Floraria este situata intr-o zona centrala, pe str. Occidentului 43, aproape de Piata Victoriei, predominand caldiri de birouri, scoli si spitale.

ELflora ofera buchete si aranjamente gata facute pentru clentii care se grabesc sau care nu au inspiratie, dar oferim si varianta de a face buchetul pe loc.

Cu toate ca ne aflam intr-o zona centrala, am decis sa aplicam un pret de dumping produselor noastre, mult mai accesibil decat al concurentei. Cu toate acestea marfa este intodeauna proaspata si variata, aprovizionarea facandu-se la fiecare doua zile. Astfel rezulta un raport calitate-pret mult mai bun ca al concurentei, fapt care atrage si fidelizeaza clientii.

La baza alegerii numelui au stat mai multe criterii. Ne-am dorit un nume usor de retinut, format dintr-un singur cuvant, prin pronuntarea lui sa te duca cu gandul la obiectul de activitate, semnificatia numelui:

EL – aranjamentele si buchetele sunt realizate de un barbat;

flora – te duce cu gandul la flori, florararie, la obiectul de activitate;

mai 26, 2020